Nieuws en nieuwsbrieven

In de nieuwsbrief van Gilde Amersfoort worden ontwikkelingen besproken en nieuwe activiteiten aangekondigd. De nieuwbrief van Gilde Amersfoort verschijnt ongeveer 4x per jaar (’s zomers soms wat vaker) en via deze site kunt u zich hierop abonneren.

Hieronder kunt u in het nieuwsbrieven archief de eerder verschenen edities nogmaals raadplegen.

Inschrijven nieuwsbrief

Nieuws

Amersfoort en het Gilde weer aangenaam voor de nieuwe inwoners.

Zaterdag 18 februari was er weer een traditionele bijeenkomst van Amersfoort Aangenaam voor de nieuwe inwoners van onze gemeente.

Ongeveer 190 mensen hadden gehoor gegeven aan de oproep om kennis te maken . Na een welkomstwoord door onze burgermeester werden de gasten in groepjes verdeeld en door gidsen van Gilde rondgeleid door de mooie binnenstad. In totaal waren 13 gidsen hiervoor in touw. 

De praktijk was dat er soms “gestreden” moest worden voor de mooiste plekjes iets dat uiteindelijk goed gelukt is. In de beschikbare tijd was natuurlijk niet alles te bekijken, daarom zijn alle nieuwe inwoners uitgenodigd om later nog eens een keer terug te komen en via een aanloopwandeling nog meer te zien van onze oude binnenstad.

De wandelingen werden afgesloten met een gezellig samenzijn in de Sint Joris Kerk waar veel organisaties uit Amersfoort waaronder ook Gilde Amersfoort zich presenteerden.

Wederom een geslaagde Amersfoort Aangenaam mede door de inzet van de Gidsen van Gilde Amersfoort.

Adres: Groenmarkt 19,  3811 CP Amersfoort
Openingstijden van het kantoor:
Ma t/m za: 11:00 – 14:30 uur

E-mail: gilde@gildeamersfoort.nl
Tel: 033 – 47 222 36
(alleen bereikbaar tijdens de openingstijden van het kantoor)